A szem körüli ráncok megszabadulásának minden módja

A szem körüli ráncok a felnövekedés normális részét képezik. A bőr ezen a területen vékony, és az arcmozgások nagyon aktívak. Tehát 25 éves korukra a férfiak és a nők vékony vonalakat kezdenek látni a szem külső sarkából - „szarkalábak". Ha az a célja, hogy megszabaduljon tőlük, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell csinálni.

Biorevitalizáció és mezoterápia

Ezek az eljárások nemcsak a szem körüli ráncok megszüntetésére, hanem megelőzésükre is alkalmasak. A hialuronsav injekciók vagy a vitamin koktélok segítségével belülről fiatalos állapotba hozzuk a bőrt. A hasznos anyagok serkentik az elasztin és a kollagén termelését (ezek a fehérjék felelősek sűrűségéért, simaságáért és fiatalosságáért). Az eljárások során a ráncok új sejtekkel töltődnek fel, a bőr hidratálttá és rugalmassá válik.

a szem körüli bőr fiatalításának eredménye

Botulinum terápia

Bármely expressziós ránc eltávolítható botulinum toxin készítményekkel. A szem körüli területen általában Botoxot vagy Dysport-ot alkalmaznak. A Dysport esetében körülbelül 40 egység gyógyszerre lesz szükség, ha Botoxot használnak, akkor 10-12 egység elegendő.

Az arckifejezések ráncai akkor képződnek, amikor az arckifejezésekért felelős izmok folyamatosan jó állapotban vannak, és nem lazulnak el. Ha ráncok vannak a szem körül, gratulálunk! Ez azt jelenti, hogy sokat mosolyogsz. A botox injekciók enyhítik az évek során kialakult izomfeszültséget. Egy héttel a beavatkozás után az izmok ellazulnak, a görcs elmúlik, a bőr kiegyenesedik, a ráncok eltűnnek. A hatás körülbelül hat hónapig tart.

Frakcionált lézeres fiatalítás

A frakcionális fiatalítás az, amikor a bőrt nem szilárd lézersugárral kezelik, hanem mikroszkopikus patakokkal, amelyeknek több száz sugara vékonyabb, mint az emberi haj. Biztonságosabb, hatékonyabb és kevésbé traumatikus. A lézersugárzás által okozott hő hatására a régi hibás kollagén, a sötét pigment és az öregedő bőr egyéb jelei megsemmisülnek. A bőr feszessé válik és a ráncok kisimulnak. Ha a szem körüli teljes területet frakcionált lézerrel kezeli, akkor a felső szemhéj is kissé meghúzódik, és a szem alatti terület felderül.

Nem hosszú távú rehabilitációra lesz szükség: az őrlés után először bőrpír és duzzanat jelentkezik. A polírozó hatás körülbelül egy évig örömet okoz.

Kontúr műanyag

Igen, az ilyen finom ráncokat töltőanyagok is töltik. Csak speciális laza készítményekre és kozmetológus készségére van szükség a töltőanyagok injekciózásához a blansírozási technikával. A technika lényege a töltőanyag felszínes injektálása a ránc teljes hosszában. Ebben az esetben az eredmény azonnal nyilvánvaló lesz az eljárás után, a ráncok azonnal kisimulnak. A hatás 7-12 hónapig tart.

Mesothreads

Ha a szarkalábak mellett aggódik a szem környékének általános tónusvesztése miatt, akkor fontolóra veheti a mesothreads lehetőségét. A kozmetikus úgy állítja be a szálakat, hogy ennek eredményeként a ráncok kiegyenesedjenek, a szem alatti táskák és redők eltűnjenek, a túlnyúló szemhéj megfeszüljön.

A meseszálak vékony szálak, amelyek önfelszívódó természetes polimerből, polidioxanonból készülnek. Ez az anyag nem okoz allergiát: régóta varratanyagként használják a műtét során. Az ilyen szálak 5-7 hónap alatt feloldódnak, fokozatosan bomlanak le szén-dioxiddá és vízzé. Ez alatt az idő alatt a meseszálak természetes kollagénnel és elasztinnal nőnek, amelyek új bőrvázat alkotnak. Ez a keret néhány évig fog tartani, mire a szövetek ismét nyújtózkodni és esni kezdenek.