DIY beauty: fiatalító arcmaszk otthon

Egy nő mindig fiatalnak akar kinézni: 25, 40 és 75 évesen. Természetesen felesleges vitatkozni az idő múlásával, de nagyon is lehet vele harcolni és öt-tíz évet megnyerni. Csak ne legyen lusta, vigyázzon magára és rendszeresen végezzen különféle kozmetikai eljárásokat, amelyek között a maszkok fontos helyet foglalnak el.

maszk alkalmazása az arc bőrének fiatalítására

Modern "hideg krém"

Nagyon kellemes és hasznos fiatalító arcmaszk, amelyet otthon a lehető leggyakrabban a fakuló bőrre lehet és kell alkalmazni, a krémes túró. Pár evőkanál túrót homogén masszává pépesítünk, kevés tejszínt adunk hozzá. A konzisztenciának olyannak kell lennie, hogy a maszk ne csepegjen. Jól mossa meg magát, akár a bőrét is megpárolhatja, ha a kamilla és a zsálya főzetéből származó gőz fölé ül. Tegye az elkészített keveréket az arcra, a nyak elejére és a nyílt mellkas területére, tartsa kb. 20 percig vagy még egy kicsit, majd öblítse le meleg vízzel. Végezze el hidratáló krémmel.

Agyagmaszk

Egy másik kiváló minőségű, nagyon hatékony és hasznos recept az, amikor otthon egy fiatalító arcmaszkot készítenek zöld, kék vagy fekete kozmetikai agyagból, amelyet felhevített gyógynövényes főzettel hígítanak méz hozzáadásával. Összességében olyan legyen, mint a sűrű falusi tejföl. A kozmetikai termék az alábbiak szerint készül: egy evőkanál (vagy valamivel több) száraz agyagot hígítunk kis mennyiségű meleg gyógynövényes infúzióval, főzettel vagy sima vízzel, kevés (1 teáskanál) mézet adunk hozzá. Az ilyen (fiatalító) arcmaszk hatékonyabbá tétele érdekében otthon, nyugodt légkörben alkalmazzák. Végül is a mézes agyag nemcsak tonizálja, tisztítja, fiatalítja a bőrt, hanem feszesítő, simító hatású is. Alkalmazásakor nem mozgathatja meg az arcizmait, nem beszélhet, mosolyoghat. Tehát készítse elő a bőrt a fent leírtak szerint. Sűrűn kenje el a keveréket az arc és az áll területén (a szem körül nem lehet! ), Ezután üljön le egy székre, kényelmesen döntse meg a fejét, lazítsa el az izmait. És amíg a maszk meg nem keményedik, addig ne mozgassa a fejét. Csak szundíthat egyet.

agyagmaszk az arcbőr fiatalítására

Égő érzést fog érezni - rendben van, annak kell lennie. Hasonló arcmaszk fiatalító, otthon, rendszeres használat mellett a kozmetikai nadrágtartót helyettesíti. Amikor az agyag jól megkeményedett, szórja meg vízzel, és gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrt, majd mossa le meleg vízzel. Kenjen be bármilyen hidratáló vagy tápláló krémet az arcára.

A természet ajándékai szépségünknek

Bármelyik receptet is felveszi a fiatalító házi arcmaszkról, ezek mind természetes alapanyagokból állnak. Ezért természetesen hasznosabbak és hatékonyabbak, mint a gyárilag készített kozmetikai készítmények.

gyümölcsmaszk arcfiatalításra

A ráncokra hajlamos, elhalványuló bőr gyógyulásához, javításához ez az eszköz segít: lágyítson egy kanál vajat (evőkanál), adjon hozzá nyers sárgáját, őrölje meg. Adjunk hozzá egy-két kanál mézet és ugyanannyi vörös reszelt almát, amelyet barack-, szilva- vagy banánpéppel helyettesíthetünk. A masszát terítse az arcra, a nyakra, a dekoltázsra, hagyja fél órán át, majd óvatosan távolítsa el a maszkot és mossa le. A feszesség érzésének elkerülése érdekében használja a szokásos krémet. Ez a csodálatos, hatékony öregedésgátló arcmaszk szó szerint érezni fogja magát az első eljárás után. Heti 3-szor csináld.