A legjobb arcfiatalító eszközök 2021-re

Az idő menthetetlenül halad előre, ráncok, öregségi foltok és egyéb hiányosságok formájában nyomokat hagyva bőrünkön. A helyzetet súlyosbítja a legtöbb város kedvezőtlen környezeti helyzete, valamint az a tény, hogy a modern életritmusban nem mindenkinek van lehetősége rendszeresen felkeresni egy kozmetikust. A bőrápolás modern eszközei segíthetnek

arcfiatalítás, amelyek közül a legjobbakat az alábbiakban ismertetjük.egy női bőr fiatalítása hardveres kozmetológia segítségével

Hardver kozmetológia: felhasználási indikációk

Speciális technológiai eszközök segítségével ma különféle problémákat lehet megoldani, többek között:

 • Az életkorral kapcsolatos változások;
 • Érrendszeri patológia;
 • Sötét foltok;
 • Striák;
 • Akne hegek;
 • Nem kívánt szőr az arcon és a testen, vagy éppen ellenkezőleg, intenzív hajhullás a fején;
 • Túlsúly.
a bőrproblémákat hardveres kozmetológia oldja meg

Előnyök és ellenjavallatok

Az ilyen típusú kezelés előnyei a fiatalítás céljából a következők:

 • Az eljárás fájdalommentes;
 • A rehabilitációs időszak rövid vagy hiányzik;
 • Az alkalmazás után az eredmény tartós;
 • Magas hatásfok;
 • Nincs nyom a hegek, hegek, defektek formájában;
 • Minimális ellenjavallat.

Ne feledje, hogy a kozmetológia, beleértve a hardvert is, orvosi terület. Tehát, mielőtt kiválasztaná a fiatalító eszközt magának és megkezdené használni, meg kell látogatnia egy kozmetikust, és tisztáznia kell, hogy van-e ellenjavallat a készülékre.

az arcbőr fiatalítása műszeres kozmetológia után

Ha ilyen eljárásokat nem lehet végrehajtani:

 • Terhesség vagy szoptatás alatt;
 • Rosszindulatú daganatok jelenlétében;
 • Alacsony véralvadással;
 • Kiütések jelenléte esetén a kezelés helyén;
 • A készülékek expozíciójának folyamatában alkalmazott gyógyszerek egyéni intoleranciájával.

Az alkalmazott technológiák és az eljárások típusai

A modern eszközök különféle technológiák és módszerek révén hatnak a bőrre és a bőr alatti rétegekre. Közöttük:

Dörzsölés

Az ilyen eszközöket az arc mechanikai tisztítására tervezték. A fiatalítás érdekében közvetett hatásuk van, mivel feladatuk általában a bőr állapotának javítása az epidermisz stratum corneumának szennyezésétől és keratinocidjaitól való megszabadulásával. Masszázshatást is ad, javítja a mikrocirkulációt az érintett területen.

Az ütést cserélhető fúvókákkal hajtják végre, a munkaterület - különböző merevségű sörték.

Vákuum expozíció

Az előző verzióhoz hasonlóan ennek a módszernek a fő feladata a tisztítás és a masszázs. Sörték helyett itt speciális fúvókák-lombikok működnek, amelyek belsejében egy kompresszor segítségével vákuum jön létre, amelynek következtében a kúp a testhez tapad. A hatás a pórusok megnyitásában, a vér- és nyirokkeringés javításában nyilvánul meg, tonizálva az izmokat a kezelési területen.

Ultrahangos expozíció

Az egész műszerre gyakorolt hatás az eszköz által generált ultrahangos hullámoknak köszönhető, amelyek impulzívan vagy folyamatosan táplálhatók. A peeling vagy a masszázs ultrahang segítségével végezhető.

Az ultrahangos hámozás a fenti tisztítási lehetőségektől különbözik a bőr felületes, kevésbé mély hatásától. De pontosan ez teszi lehetővé bármely típusú dermisz használatát.

A masszázs hatás értágulatban, az anyagcsere folyamatok javításában, a faggyúmirigyek normalizálásában nyilvánul meg.

Meg kell jegyezni, hogy az ultrahangos terápiára szolgáló készülékek különböző méretűek és konfigurációjúak lehetnek. A hordozhatóaknak gyakran csak egy rögzítésük van, amely masszázsra és hámlasztásra is alkalmas. Ugyanakkor a helyhez kötöttek erősebbek, és további fúvókákkal rendelkeznek, amelyekkel a kozmetikumokat a bőr mélyebb rétegeibe injektálják (fonoforézis).

Áramütés

Hasonló cselekvés van galvanizálási eljárások, elektromiosztimuláció, darsonvalizáció és mikrohullámoknak való kitettség formájában.

 • Galvanizálás - a hatás 3-5 mA állandó áram, miközben az elektromosan töltött részecskék mozognak, ennek következtében a sejtmembránok permeabilitása megváltozik. Hatás: a vér, a nyirok mikrocirkulációjának javítása, az anyagcsere folyamatok normalizálása, a regenerációs folyamatok javítása a kezelési területen. Működik pigmentáció, finom ráncok, fakulás ellen. Hatékony pattanás utáni kezelésre.
 • Myostimuláció - a hatásmechanizmus a töltött részecskék ritmikus mozgása és felhalmozódása a sejtmembránokon, a nukleinsavak, fehérjék képződésének aktiválása. Eredmény: az arcizmok összehúzódása, fájdalomcsillapító hatás, nyirokelvezetés. Az eljárás hasznos az öregedő bőrre, valamint seborrhea, pattanás utáni, alopecia esetén.
 • Darsonval - a megfelelő készüléknek kitéve elérik a sejtek és szövetek elektromosan aktív elemeinek oszcillációs mozgását, ezáltal vazomotoros hatást fejtenek ki, normalizálják a faggyú- és verejtékmirigyek munkáját. Csökkent tónus, kifejezési ráncok, duzzanatok és kettős áll jelenléte esetén alkalmazzák.
 • Mikrohullámok - az alkalmazott modulált kis erősségű áram normalizálja a sejtek munkáját, aktiválja a kollagén és az elasztin szintézisét. Ennek eredményeként nyirokelvezetési hatás érhető el, a mimikai izmok ellazulnak, a szövetek megújulnak, a faggyúmirigyek munkája normalizálódik. Ez a hatás hatékony a fakuló bőr, a duzzanatok, a pigmentáció, valamint a pattanások és a pattanások utáni, kuperózás megnyilvánulásai esetén a kezdeti szakaszban, kibővített pórusokkal.

Újdonság az áramütés területén az RF-emelés, amikor a műveletet nagyfrekvenciás árammal hajtják végre, amelynek eredményeként a bőr és a bőr alatti rétegek felmelegednek. Ez pedig serkenti saját kollagénrostjainak szintézisét. Az eljárás nélkülözhetetlen a dermis megereszkedéséhez, annak tónusának csökkentéséhez, az "lelógó archoz", a mimikai ráncokhoz.

az életkorral összefüggő bőröregedéssel a hardveres kozmetológia segít

Fototerápia

Két terület is megkülönböztethető itt: fotorejuvenáció és frakcionált lézerfiatalítás.

A fotorejuvenációs eljárás hatékony a kollagén és az elasztin szintézisének aktiválása, a szövetekben a mikrocirkuláció és az anyagcsere folyamatok javítása, valamint a faggyúmirigyek működésének normalizálása érdekében. Hatékony az életkorral összefüggő bőrelváltozásokkal, pókvénák jelenlétével, pigmentációval. Működik a pattanások és következményei ellen.

A frakcionált lézeres fiatalítás olyan eljárás, amely hatékony a felszíni ráncok, a lazaság, a pigmentáció jelenlétében. Használható pattanások utáni, hegek, striák és hasonló külső hiányosságok esetén.

A kozmetológiai klinikák rendszerint modern technológiai, helyhez kötött felszereléssel látják el irodáikat, amelyek hatékonysága tagadhatatlan. Azt azonban nem sokan tudják, hogy a hardveres kozmetikai eszközök piacán nagy számban vannak olyan kis méretű, hordozható eszközök, amelyek otthon sikeresen használhatók.

A legjobb arcfiatalító eszközök áttekintése 2021-re

Ultrahangos masszírozó arcemeléshez és fiatalításhoz (5 az 1-ben)

A felülvizsgálat első helyén egy olyan eszköz található, amely kiterjesztett funkcionalitásával, annak képességével vonzza az egész testet, és ha szükséges, különféle hatásokat ér el. Az expozíció típusainak kombinációja lehetővé teszi, hogy szó szerint otthon szalonkezelést kapjon.

Az arc, a nyak és a test feszesítésére és fiatalítására szolgáló ultrahangos masszírozó az ionterápia, a vibrációs masszázs, a fényterápia, a mikrovezetés és a megkönnyebbülés funkcióját látja el. A készülék egy speciális szilikon gyűrűvel van felszerelve, amely megfelel az emberi nyak fiziológiai görbületének. És ezen a területen lesz a leghatékonyabb a készülék. De ennek ellenére az eszköz használható mind az arc, mind a test szinte bármely részén.

a bőrfiatalító eszköz alkalmazása

Funkcionális

 1. A keletkezett mikrovezetékek serkentik a kollagén és az elasztin képződését, tonizálják az arcizmokat és normalizálják a faggyúmirigyek munkáját. Ennek eredményeként a bőr turgora javul, rugalmasabbá válik.
 2. Hideg és hideg masszázs áll rendelkezésre. A hőhatás kitágítja az ereket, felgyorsítja az anyagcserét, és elősegíti a méreganyagok és méreganyagok eltávolítását. Ennek eredményeként helyreáll az egészséges arcszín, enyhül a stressz és a fáradtság, csökken a szem alatti táska. A hideg éppen ellenkezőleg, szűkíti az ereket, elindítja a regenerációs folyamatot, enyhíti a duzzanatot. A hideg masszázs miatt a bőr tónusosabbnak tűnik, a finom ráncok csökkentek.
 3. Ion terápia. Megszünteti a fáradtság érzését, elősegíti a toxinok és méreganyagok eltávolítását, növeli a szövetek immunitását.
 4. Fototerápia. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a hatást más spektrumú sugarak biztosítják, más hatást lehet elérni. A kék fény megnyugtatja a bőrt, csökkenti a gyulladás és az irritáció súlyosságát, és pattanás utáni és hasonló hiányosságok esetén alkalmazzák. Piros - hatékony fiatalító hatású, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, javítja a vérkeringést, csökkenti a ráncokat.

Előnyök:

 • Multifunkcionalitás, a hardver különböző típusainak kombinációja;
 • Az ütést mély szubkután szöveteken, valamint a nyakkal és a gerincvelővel végzett munka során hajtják végre;
 • Anatómiailag formázott fúvókák;
 • Alkalmazás lehetősége az arc, a nyak, a test különböző részein;
 • Három üzemmód - meleg, hideg, normál;
 • Az expozíció kettős hatása: meleg / hideg;
 • A hatások széles skálája a fiatalítástól a fájdalomcsillapításig;
 • Biztonságos anyagok, amelyekből az eszköz készült;
 • Könnyű működés;
 • Vezeték nélküli tervezés;
 • A készüléket a töltőállomásról vagy a masszírozó testén található USB csatlakozó segítségével töltheti fel.

Hátrányok:

 • Nem.

Gép nem műtéti RF-emeléshez és arcfiatalításhoz

A készülék munkájának fő iránya az öregedésgátlás. A bőrre és a bőr alatti rétegekre gyakorolt hatás a vibráció, az elektromiosztimuláció, a galván- és fényterápia elvein alapszik, hűtés útján.

Az eszköz a dermis minden típusához használható. Alkalmazása eredményeként a ráncok kisimulnak, az arcszín egyenletesebbé válik, rendszeres használat esetén kifejezett emelő hatás figyelhető meg.

A készülék egy kör alakú fúvókával van felszerelve, a készlet tartalmaz egy állványt.

Előnyök:

 • Többcélú;
 • Különböző típusú expozíciókat alkalmaznak;
 • Különböző típusú bőrön használható;
 • Könnyű irányítás;
 • Kényelmes kijelző;
 • Az expozíció hatása észrevehető.

Hátrányok:

Nem.

Lézeres eszköz fiatalításhoz

A készülék lézeres technológián alapszik. A használat fő célja egy öregedésgátló arckezelés. A készülék rendszeres használatával a felületi ráncok kisimulnak, a pigmentáció kevésbé hangsúlyos. A gyártó azt állítja, hogy vizuálisan a fiatalítás hatása az eljárásból 2 hét használat után észrevehető lesz, míg hasonló eszközök esetében ez az időszak kétszer hosszabb.

A készülék vezeték nélküli, a töltést a mellékelt aljzatról hajtják végre.

Előnyök:

 • Észrevehető öregedésgátló hatás;
 • Használata után javul az arcszín, a bőr egészségesnek tűnik;
 • Egyszerű használat;
 • A töltés és a meghibásodás kijelzőjének és jelzőjének jelenléte;
 • Könnyű.

Hátrányok:

 • A felhasználók nagyobb hatékonyságról számolnak be a lézer legintenzívebb, harmadik teljesítményszintjén, ami azonban fájdalmas azok számára, akik érzékeny dermissel rendelkeznek.

Arcmasszírozó

Az egyik legdrágább eszköz, amely lehetővé teszi, hogy jelentős javulást érj el az arcod otthoni megjelenésében. A készülék fő célja a bőrfiatalítás, hidratálás, masszázs. Ezenkívül a segítségére alkalmazott szokásos kozmetikumok gyorsabban behatolnak a dermisbe, ezáltal észrevehetőbbé válik használatuk hatása.

A készülék működése az ionizáció, a fény- és rezgésterhelés, a galván-, mágneses és hangterápia elvein alapszik. A készülék rendszeres használatával a bőr rugalmasabbá válik, a ráncok kisimulnak, és érezhető emelő hatás érhető el.

Előnyök:

 • A sokféle expozíció kombinációja, amely lehetővé teszi a nagyobb hatékonyság elérését és a bőr számos problémájának megoldását;
 • 6 munkasebesség;
 • Többcélú;
 • Kiváló minőségű összeszerelés és megbízható anyagok;
 • Könnyű;
 • Az okostelefonnal való szinkronizálás képessége;
 • A hatás az első alkalmazás után észrevehető: a bőr feszesebbé válik, kipihent;
 • Az expressziós ráncok láthatóan csökkennek.

Hátrányok:

 • Az ár kivételével nem.

LED műszer

Elsősorban a nyak megújítására és megfeszítésére irányul, átfogó ellátást nyújt, megszünteti a keresztirányú ráncokat és gátolja a gravitációs öregedést. Használható az életkorral összefüggő ptosis megelőzésére.

Három technológiát valósítanak meg az eszközben:

 • A kék módot a fiatal dermis esetében alkalmazzák;
 • Zöld - a keresztirányú ráncok és az első életkorral kapcsolatos megnyilvánulások korrekciójához;
 • Piros - kifejezett ráncokhoz és feszesítéshez.

Előnyök:

 • Alkalmas különböző korú nőknek;
 • Különböző bőrtípusokhoz használható;
 • Különösen hatékony a nyak számára, de az arcra is használható;
 • Többféle hatás kombinációja (masszázs, hőterápia, LED terápia);
 • Könnyű és kompakt eszköz.

Hátrányok:

 • Nem.

Költségvetési eszközök otthoni arcfiatalításhoz

Az ilyen eszközök általában szűkebb funkcionalitással rendelkeznek, de képesek jobbá és hatékonyabbá tenni az arc és a test otthoni ápolását.

Készülék arc és testfiatalításhoz

A készülék egy rögzítéssel van ellátva, amely a következő típusú ellátást biztosítja: öregedésgátló, cellulitiszellenes, pattanásgátló. A hatás a miostimuláció, a rádiófrekvenciás emelés, a fényterápia elvein alapszik. Az eszköz használatának eredményeként az érintett területen lévő pigmentáció csökkenti a súlyosság szintjét, a ráncok kisimulnak, a bőr rugalmassága megnő.

Előnyök:

 • A munka több elvének kombinációja;
 • Hatékony a narancsbőr ellen;
 • Különböző bőrtípusokhoz használható.

Hátrányok:

 • A hatás nem azonnal észrevehető.

Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával

A költségvetési költségek ellenére ez az eszköz sikeresen ötvözi az ultrahang, a rezgés, a fényterápia és a galvánáram alapelveit.

A gyártó javasolja az eszköz használatát, amikor az öregedés első jelei megjelennek, a ráncok megjelennek, ödémával és rosaceával, szárazsággal vagy fordítva, megnövekedett zsírtartalommal.

A készüléket a szokásos ápolószerek alkalmazására is felhasználhatja, segítségével jelentősen megnő a hatékonyságuk.

Az eszköz használatának eredményeként csökken a ráncok, pórusok, öregedési foltok súlyossága. Az arcszín egyenletesebb és ragyogóbb lesz.

Előnyök:

 • Az ár és a funkcionalitás jó kombinációja;
 • Különböző bőrtípusokra alkalmas;
 • Hatékony öregedésgátló;
 • A befolyásolás különböző elveinek kombinációja;
 • Az expozíciónak 4 módja van.

Hátrányok:

 • Nem.

Mikrohullámú masszírozó arcra és testre

Ez a készülék a mikrovezetések hatására napi otthoni ápolásra szolgál. Hatása a fiatalításra, a gyűrődések mélységének csökkentésére, a bőr rugalmasságának és tónusának növelésére irányul.

A készülék használata eredményeként az arcszín javul, a ráncok kevésbé hangsúlyosak, a pigmentáció enyhül.

Előnyök:

 • Csökken a duzzanat;
 • A masszázs hatás javítja az arcszínt;
 • A ráncok és az öregedési foltok súlyossága csökken.

Hátrányok:

 • Hatásos az öregedés éppen jelentkező jeleire és megelőző célokra.

Készülék a bőr mély tisztítására, emelésére és tonizálására.

Munkája az ultrahangos expozíció, a fonoforézis és a mikromasszázs elvein alapszik. Az eszköz elsősorban a dermis esetében hatékony, amely hajlamos a zsíros tartalomra, mivel a bőrt finoman tisztítják, miközben a megfelelő nedvességtartalmat fenntartják.

Az eszköz használatának eredményeként a bőr nemcsak ápoltabb megjelenést és ragyogást kap, hanem feszesebbé is válik. A készülék puffadás, kifejezett ráncok jelenlétében is hatékonyan működik.

Előnyök:

 • Gyengéd, de jó minőségű tisztítás;
 • A pórusok vizuálisan csökkennek, az arc megjelenése javul;
 • A nyirok áramlásának javításával a ráncok csökkennek, az ödéma alábbhagy;
 • Az eljárás fájdalommentes.

Hátrányok:

 • Minden bőrtípusra tervezték, de a felhasználók megjegyzik a zsíros dermiszre gyakorolt legjobb és legkiemelkedőbb hatást;
 • A fiatalítás továbbra is további hatása a készülék használatának.
a lány félénk az arca problémás bőrétől

Következtetésként

Az otthoni arcfiatalító eszköz megvásárlásakor érdemes emlékezni arra, hogy minden alkalmazott eszköznek és technológiának vannak ellenjavallatai. Ezért kívánatos egy kozmetikus látogatása, és előzetes ismerkedés szükséges a kiválasztott eszköz utasításaihoz.

A vásárlás költségkeretének megtervezésekor nem szabad megfeledkeznie arról sem, hogy ezen eszközök többsége speciális vezetőképes gélek vagy szérumok használatát vonja maga után, amelyek költségét szintén figyelembe kell venni a vásárláskor.