Az arc és a test fiatalítása

A fiatalságban természetes szépség van. Ha a bőr egészséges, feszesnek és frissnek tűnik, anélkül, hogy részünkről további erőfeszítéseket igényelnénk. De telik az idő, először megjelennek az első életkorral kapcsolatos változások, aztán egyre inkább. Körülbelül 25 éves kortól speciális intézkedésekre van szükség a bőr szépségének fenntartásához. A modern kozmetológia a bőrfiatalító módszerek széles skálájával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a lenyűgöző hatás elérését, és hosszú ideig fenntartják az egészséges megjelenést és a fiatalos ragyogást.

arcbőrfiatalító eljárás nőknek

Rendeljen időpontot kozmetológushoz a legközelebbi klinikán. Az orvos felméri a helyzetét, és az Ön számára megfelelő fiatalító módszereket javasolja. A fiatalító eljárásokat általában a következő területeken hajtják végre:

 • arc,
 • Kezek,
 • nyakkivágás területe.

Arc- és testfiatalító módszerek

 • Plasmolifting. Az életkorral kapcsolatos változások korrigálása natív (saját) plazma segítségével történik. A plazma a vér folyékony része. Vért veszünk, centrifuga segítségével elválasztjuk a plazmát, amelyben a vérlemezkéket tárolják (az ilyen plazmát trombocitában gazdagnak nevezik); majd injekciókat hajtanak végre a problémás területre. A beteg saját plazmájának használata elkerüli a kompatibilitási problémákat és allergiás reakciókat.
 • Biorevitalizáció és bioreparáció - injekciós technikák az esztétikai változások korrekciójához, például száraz bőr, apró és nagy ráncok megjelenése az arc, a nyak, a dekoltázs, a pigmentált képződmények, a helyi zsírlerakódások (kettős áll). Az összes gyógyszer fő összetevője a hialuronsav.
 • A kontúrplasztika nem műtéti módszer az arc bőrének és kontúrjainak életkorral összefüggő változásainak jeleinek korrigálására töltőanyag-injekciók, különösen hialuronsavon alapuló felszívódó gélek és kalcium-hidroxi-apatit alkalmazásával. Ezen eljárás során korrigálják az arc kontúrját, feszesebbé teszik az öregedő bőrt, további általános fiatalító hatással kisimítják a ráncokat.
 • Botulinum terápia. A botulinum toxin készítmények injekcióinak célja az arc, a nyak, a dekoltázs arcizmainak ellazítása az izom hiperaktivitásának csökkentése érdekében. Ennek eredményeként a mimikai ráncok korrekciójának kifejezett hatása a teljes eltűnésükig elérhető.
 • A mezoterápia injekciós technika a bőr esztétikai változásainak korrigálására, többkomponensű koktélok használatára, amelyek különféle hatóanyagokat és nemcsak hialuronsavat tartalmaznak. A koktél összetételének kiválasztásával különböző problémákat oldhat meg.
 • Az ózonterápia egyfajta fizioterápiás kezelés, amely ózongáz felhasználásával jár. A kozmetológiában ózon-oxigén keverék injekcióit alkalmazzák a problémás területre. Az eljárás aktiválja a kollagén és az elasztin képződését, felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat és serkenti a helyi vérkeringést. A szövetek oxigénellátása javítja a bőr állapotát és megjelenését.
 • RF emelés. A Családorvos Kozmetológiai és Megelőző Orvosi Központban RF tűemelést végeznek, amelyhez az INMODE kozmetológiát kombinálják a Fractora rögzítéssel. Az eljárás magában foglalja a mikrotűknek a bőr mély rétegeire gyakorolt hatását és 65 ° C-ig történő felmelegedést. Stimulálódik a fibroblasztok, kialakul a bőrváz kollagén-elasztin szálakból. A maximális hat hónap után érhető el: a bőr feszessé és feszessé válik, a ráncok mélysége és száma jelentősen csökken.
 • A SMAS lifting az arc és a test szöveteinek nem műtéti emelése fókuszált ultrahang segítségével. Az Ultraformer készülék segítségével hajtják végre (csak a Kozmetológiai Központban). Az eljárás sikeresen felváltja a plasztikai műtétet: nincs felépülési ideje, amely lehetővé teszi a szokásos életritmus fenntartását. Egy alkalom elegendő ahhoz, hogy az eredmény 1-3 évig tartson. A látható hatás az eljárás után 6 hónapon belül növekszik.
 • A termolifting (az INMODE kombájn segítségével) az RF-technológián alapuló, rendkívül hatékony technika az életkorral összefüggő változások (például a bőr feszességének és rugalmasságának csökkenése, ráncok, cellulitisz) leküzdésére. Lehetővé teszi a szövetek gyors és egyenletes feldolgozását a szükséges mélységben. A tanfolyam 4-6 eljárásból áll.
 • Az arc átalakítása az innovatív PROFHILO termékkel injekciós technika. A PROFHILO forradalmi terméknek számít, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre érjen el emelő hatást és hidratálja a bőrt. Gyorsan (néhány héten belül) és hosszú ideig (legalább 6 hónapos) az erős fiatalító hatás elérése érdekében, megszüntetve a bőr öregedésének jeleit.
 • SPRS terápia. Más kozmetikai technikákkal ellentétben, amelyek a meglévő bőrsejtek működésének stimulálására és helyreállítására összpontosítanak, ez a módszer lehetővé teszi a sejtanyag megújítását. A beteg saját fibroblasztjait alkalmazzák, amelyeket speciális tápközegben tenyésztenek, majd a problémás területre injektálják. A bőr "második szelet" kap.