Arcfiatalítás otthon

arcfiatalítás

Sok nő, miután megvizsgálta az első mimikai ráncot a tükörben, azonnal drága kozmetikumokért fut, hogy gyorsan megszabaduljon az életkori hibától. A legmerészebb feliratkozás plasztikai sebészetre.

De van alternatíva is. Különleges öregedésgátló kozmetikumok készíthetők otthon, és rendszeresen használhatók, örömmel látva a gyors eredményt.

Tehát nem ártasz a testednek, sőt fordítva - folyamatos előnyöket hozol neki. Ezek az otthoni jogorvoslatok nemcsak pénzt takarítanak meg, hanem azt az időt is, amelyet néhány ember szépségszalonok és irodák látogatásával tölt.

Az otthoni arcfiatalítás nagyszerű lehetőség arra, hogy tökéletesen nézzen ki, és megnyílik minden önbecsülő nő előtt. Ezenkívül az ilyen eljárások garantálják a számukra használt eszközök abszolút egészségbiztonságát.

Hogyan lehet fiatalítani az arcát otthon

A mai napig rengeteg különféle módszert találtak ki arra, hogyan lehet fiatalabbá tenni az arcbőrt, amelyet kozmetikus beavatkozása nélkül is használhat. A legjobb, ha azokat a módszereket választja, amelyek erőfeszítések és idő szempontjából a legmegfelelőbbek. Ne idegeskedjen, és hagyja abba az eljárást, ha nem tud mindent egyszerre jól csinálni.

jégkockák az arc fiatalítására

Számos technika igényel speciális készségeket. Többszöri gyakorlás után megtölti a kezét, és automatikusan elkezdi elvégezni az eljárást. Tehát hogyan javíthatja az arcbőr állapotát?

 • Masszázs. Elsősorban a vérkeringés javítására és ennek következtében a sejtek táplálására van szükség.
 • Gyógynövény borogatás kontraszttal. Szükséges a kiváló minőségű bőrtisztításhoz. Ezenkívül a borogatás felfrissítheti és feltöltheti a fiatalság ragyogásával.
 • Kozmetikai maszkok. A felületes ráncok kisimítására, valamint idő előtti megjelenésük megakadályozására készülnek. Segítségükkel az arc kontúrja kifejezettebbé válik.
 • Jégkockák. Az arc jégkockákkal való dörzsölését az egyik leghatékonyabb fiatalító eljárásnak tartják. Ezt követően jól meghatározott azonnali emelés figyelhető meg.

Fiatalítás céljából sok nő inkább az otthon elkészített kozmetikai maszkokat részesíti előnyben. Az a tény, hogy elkészítésük nagyon egyszerű és gyors, és a frissesség érzése, amelyet adnak, több napig tart. Ez a módszer valóban hatékony és évtizedeken, talán évszázadokon keresztül bizonyított.

A maszk felhelyezésének előkészítése

a bőr megtisztítása a fiatalító eljárás előtt

A legfontosabb szabály az, hogy mielőtt bármilyen maszkot elkezdene alkalmazni az arcára, a bőrt alaposan meg kell tisztítani.

Távolítsa el a sminket, ha van ilyen, és masszírozza meg az arcát egy bozóttal. A peeling hetente 1-2 alkalommal elfogadható. Ha túlzásba viszi, a hatás nullára csökken, köszönhetően a mikrokarcolásoknak.

Ha van elég időd, és nem sietsz, készíthetsz kontrasztzuhanyt az arcodnak. Így növeli és jelentősen javítja a bőr rugalmasságát, valamint aktiválja a vérkeringést.

Ne feledje, hogy a maszkot csak fél órával a mosás után szabad alkalmazni.

Nagyon fontos, hogy ne felejtsük el a nyakat a peeling és az elkészített maszk felhordása során. A nő testének ez a része vizuálisan fiatalabbá teheti, vagy ha nem megfelelően gondozzák, néhány további évet adhat hozzá.

Maszk receptek

A házi készítésű "fiatalító" maszkokat, amelyeken keresztül korrigálják az arcbőrt, ajánlott fürdés vagy zuhanyozás után alkalmazni. Ekkor a pórusok a lehető legnagyobb mértékben kinyílnak. A maszkot 15 perctől fél óráig kell elviselni, az adott keveréktől függően. A maszkok használata 2-3 naponta megengedett (az arc állapotától függően). Miután megismételt egy eljárást 10-15 alkalommal, cserélje ki a maszk keveréket, hogy elkerülje az addiktív hatást.

aloe az arc megújítására
 1. Az aloe juice -ból. Gyűjtse össze a legalacsonyabb vastag leveleket az aloe -ból, és tegye hűtőszekrénybe legalább 10 napra, majd nyomja össze. Kb. 1 evőkanál gyógylevet kell kapnia. Keverjük össze egy evőkanál minőségi olívaolajjal, és adjunk hozzá egy teáskanál hidratáló krémet, amely megfelel a bőrtípusának. Közvetlenül az arcra való felhordás előtt a keveréket kissé fel kell melegíteni.
 2. Az almából. Vegyünk egy közepes édes almát, és pürésítsük finom reszelőn vagy turmixgépben. Adjunk hozzá egy evőkanál előolvasztott vajat, egy nyers tojássárgáját és egy teáskanál folyékony mézet a kapott püréhez. A maszk kész.
 3. Ugrásszerűen. Egy evőkanál élesztőt feloldunk egy teáskanál szobahőmérsékletre felmelegített tejben. Adjunk hozzá egy teáskanál folyékony mézet és lenmagolajat. Elkezdheti alkalmazni a maszkot.
 4. Útifűlevélből. Vegye fel a friss útifű leveleket, és alaposan vágja fel. Adjon hozzá egy teáskanál folyékony mézet és hasonló térfogatú meleg ivóvizet egy evőkanál zúzott levélhez. Most elkezdheti a fiatalítást.

Arcfiatalító hatás otthon

Előnyök:

 • a bőr textúrájának egyenletessége és simasága;
 • a természetes egészséges arcszín helyreállítása;
 • a finom ráncok eltűnése és a mélyek csökkenése;
 • az arc ovális tisztasága és illeszkedése.

Nincsenek hátrányok.

Ha egyéni intoleranciája van a maszkok elkészítéséhez használt egyes összetevőkkel, akkor jobb, ha megtagadja az ilyen fiatalító eljárásokat. Nem adják meg a várt hatást, hanem éppen ellenkezőleg - károsítják megjelenését és egészségét.

A jég és a shiatsu aktívan küzd az öregedés ellen

arcmasszázs a fiatalításért

A bőrt sokáig szilárdan tarthatja, ha rendszeresen dörzsöli kis jégkockákkal.

Nagyon jó, ha fagyasztás előtt hozzáadunk néhány gyógynövényt a vízhez, kivéve, ha természetesen allergiás vagy rájuk. Akkor nem csak fiatalító, hanem gyógyító hatást is kap.

A hideg javítja a vérkeringést, ennek eredményeként a bőr telített oxigénnel és tápanyagokkal.

A Japánban népszerű Shiatsu masszázs egyedülálló asszisztens az öregedés elleni küzdelemben. A japán nők minden nap ezt teszik, hogy tovább maradjanak fiatalok. Ennek a masszázsnak a technikája rendkívül egyszerű. Ezért minden modern nő számára elérhető, aki otthon szeretne megfiatalodni.

Mi a lényeg

az arcfiatalítás előtt és után otthon

Függetlenül attól, hogy melyik fiatalítási módszert választja: maszkot, gyógynövény borogatást, jeget vagy masszázst, a hatás csak akkor érhető el, ha az eljárásokat rendszeresen elvégzik.

Ha kaotikusan végez öregedésgátló eljárásokat, akkor amikor akarja, nem várhatja meg az eredményt. A szépség nem annyira áldozatot igényel, amiről folyamatosan írnak, mint folyamatos figyelmet és törődést.

Mielőtt kiválasztaná egy adott fiatalítási technikát, tanácsos megnézni egy tematikus videót az interneten, hogy megértse, melyik a jobb.

Javasoljuk továbbá, hogy figyeljen az arcfiatalítás minden módszere előtti és utáni fényképekre, amelyeket nők tesznek közzé a weben, hogy dicsekedjenek az elért hatással. Az ezt vagy azt a technikát alkalmazók véleménye és eredményei szintén fontosak. Segítségükkel egyértelműen meghatározhatja magának az egyes eljárások előnyeit és hátrányait, valamint figyelembe veheti azokat az árnyalatokat, amelyek csak a gyakorlatban jelenhetnek meg.