Bőrfiatalítás plazmolifting eljárással

A bőr mélyrétegeinek fiatalításának leghatékonyabb módja, ha vérplazmával kezeljük őket. A páciens testnedvéből származó anyagnak számos előnye van. A legfontosabb a szervezet elutasításának hiánya és az allergiás reakciók megjelenésének kizárása. Az orosz tudósok által kifejlesztett plazma öregedésgátló technológiákat aktívan használják a modern orvostudományban és a kozmetológiában.

plazma bőrfiatalítás

A plazmolifting eljárás jellemzői

A plazmolifting invazív beavatkozást jelent a test problémás területein. A hatóanyag szerepét ebben az esetben a páciens plazmája látja el. A szervezetbe kerülve jelentősen megnő a vérlemezkék száma, aminek segítségével a szövetek rugalmassága és rugalmassága nő. A betegek már az első orvosi manipulációk után javulást tapasztalnak a bőr állapotában. Ezenkívül a kapott hatás nagyon hosszú ideig tart.

A bőrfiatalító eljárás nem okoz fájdalmat és kényelmetlenséget. Gyulladás előfordulása vagy fertőzések behatolása teljesen kizárt.

A plazmolifting indikációi

A vérplazmával végzett bőrfiatalítás ideális módja a sérült szövetek helyreállításának. A következő problémákkal küzdő betegeknek írják fel:

  • a mimikai ráncok megjelenése;
  • öregségi foltok kialakulása;
  • a faggyúmirigyek csökkent funkcionalitása;
  • az epidermisz elégtelen nedvessége és vastagsága;
  • akne jelenléte és akne nyomai.

Az öregedésgátló injekciókat csak alapos vizsgálat és laboratóriumi vizsgálatok után írják fel. Injekciókhoz a vénás vért legalább 100 ml térfogatban kell venni. A biológiai anyag mennyisége a bőr problémás területeinek területétől függ. Az abszolút fájdalommentesség érdekében a plazmolifting eljárást érzéstelenítő kenőcsök vagy krémek alkalmazása kíséri.

A bőrfiatalító keverék elkészítését a páciens jelenlétében végezzük. Az így kapott plazmát nagyon gyorsan a bőr mély rétegeibe fecskendezik. Levegőnek kitéve a gyógyszer hajlamos megalvadni és elveszti gyógyászati tulajdonságait. A bőr kezelt területére terjedve a gyógyszer gyorsan megszünteti a ráncokat és a striákat, valamint javítja a bőr színét.