Használati útmutató Biorecin

Biorecin krém alkalmazási útmutató

A ráncok kellemetlenek minden magyarországi lány számára, és szeretnék megszabadulni tőlük. Ez most egy innovatív eszközzel lehetséges. A biorecin sűrű tejszerű krém, gyógynövényillattal. Használata elősegíti a bőrgyógyászati megkönnyebbülést a lehető legrövidebb idő alatt, és gyorsabbá teszi a dermis cseréjét.

Biocerin krém használati utasítás

A legjobb időpontok reggel és este. Valójában ezekben az órákban a szövetekben a gyógyulási mozgások túlnyomórészt aktívak.

Hogyan kell használni a Biorecin krémet? Az eljárás előestéjén meg kell tisztítania az arcát vízzel és szappannal vagy más higiénikus eszközzel, szárítsa meg. Ezután ki kell húznia a kívánt mennyiségű krémet a csőből, és egy vékony filmmel elosztani a bőrön. A Biorecin krém felszívódásának felgyorsítása érdekében célszerű körkörös masszázsmozgásokkal kissé dörzsölni. Nagy figyelmet kell fordítani az ajkak, a szemek, a szemöldök közötti területekre.

A tanfolyam időtartama - egy hónap. Kifejezett, nagyon mély ráncokkal 10 napos szünet után ajánlott megismételni. Bizonyos időre van szükség ahhoz, hogy a test alkalmazkodni tudjon a magas anyagcseréhez. A kezdeti eredmények egy hét alkalmazás után tökéletesen láthatók lesznek.

A terápiás hatás fokozása érdekében nem szükséges Biorecin adagokat adni. Végül is nagy koncentrációban tartalmaz biológiailag aktív összetevőket. Ezek elégségesek a bőr gyors simításához és feszesítéséhez.

Gyors használati utasítás
Hogyan kell használni Nem szabad
1. Tisztítsa meg az arcát, nyomjon ki egy kis krémet és körkörös mozdulatokkal dörzsölje be a bőrt. Ne használja a krémet több mint 30 napig egymás után, az első eredmények után ne hagyja abba a kúrát, és ne növelje a Biorecin adagját.
2. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Biorecint reggel és lefekvés előtt.
3. Használható bőrápolásra mindennap és smink alatt. Szükség esetén 10 nap elteltével megismételheti a tanfolyamot.

A Biorecin krém használatának jellemzői

A legfontosabb az, hogy a kúrát a közbenső eredmények után megállás nélkül fejezzük be. Nem hagyhatja abba a krém használatát a teljes tanfolyam befejezése nélkül, mert ez nem fogja megszilárdítani ezt a hatást, és nem teszi lehetővé, hogy az alkalmazás után élvezze az eredményeket. Ezért egyértelműen és gondosan követnie kell az utasításokat.

Felhasználási javallatok

A

Biorecin öregedésgátló krém fiatalabbá teszi a lányodat. Hatékonyan küzd az ilyen, életkorral kapcsolatos problémákkal:

  • Gyűrődik a szemöldök között.
  • Száraz bőr.
  • Nyálkásság.
  • Halvány arcszín.
  • Ráncok az ajkak körül.
  • A zúzódások, a szem alatti táskák megjelenése.

Ellenjavallatok alkalmazáshoz

Biorecin - a ránctalanító krém mindenképpen biztonságos, mert összetétele kizárólag természetes alapanyagokból készül. A használat egyik korlátozása az egyik összetevőre való személyes allergia.